Kes ma olen_Minu identiteet Kristuses esikaas.jpg

Kes ma olen? - Minu identiteet Kristuses, Debbonaire Kovacs

„Kes sa oled?“

See on elus üks kõige tavalisemaid küsimusi.

„Mina olen Anna Perez.“

Kas see on vastus? Nii ja naa. Seda küsimust esitavad inimesed tahavadki sageli üksnes teada, mis su nimi on. Aga kui jõuame lapseea lõppu ja täiskasvanuea algusesse, muutub see küsimus pakilisemaks.

Kes ma olen? Ma olen poeg ... tütar ... sõber ... õpilane ... kunstnik ... looja ... teadlane ... tehnoloog ... kristlane ... seitsmenda päeva adventist.

Sel aastal läheme reisile läbi aja ja ruumi. Esimesel kvartalil vaatleme patriarhe ja tarku naisi, kuningaid, preestreid ja teenijatüdrukuid ning püüame mõista oma Algallikat, kaevudes sügavamale piiblilugudes selle maa ajaloo alguse elanikest, kes esimesena õppisid tundma Jumalat ja seda, kuidas Temaga suhelda.

Teise kvartali jooksul kohtume möödunud sajandite elanikega ning õpime meie usu ja seitsmenda päeva adventkoguduse pärandist ja juurtest.

Seejärel uurime meie kõige kallimate väärtuste allikat ja tuuma ning vaatleme kolmanda ja neljanda kvartali jooksul seitsmenda päeva adventkoguduse 28 põhilist uskumust.

Sellel teel püüame leida mõningaid vastuseid sellele alalisele küsimusele: kes ma tegelikult olen? Või vähemalt õpime neid vastuseid otsides esitama mõningaid küsimusi endale ja Jumalale. Mõnikord tulevad parimad vastused just küsimuste kaudu.

Läbi sajandite rännates viib meie teekond Jumala olemuseni ja meie enda kõige tõelisema, sügavaima olemuseni.

Kes ma olen? Ma olen Jumala armastatud laps. Ma ei ole siin juhuse tahtel. Jumal lõi mind, sest Ta soovis mind.

_________________________________________________

Kes ma olen? on Eesti adventkoguduste 2018. aasta peamine hommikvalveraamat.

372 lk, kõva köide

ilmunud 2017


5,00 €

Üldandmed

ISBN 9789949994267
Sellega seotud
Otsing

Kategooriad