e-raamat_ilmutusraamat_stefanovic_esikaas.png

E-raamat: Ilmutusraamat, Ranko Stefanovic

NB! E-raamat pdf formaadis.
* E-raamatu ostmiseks on vajalik luua advent.ee kasutajakonto lehel sise.advent.ee. Toote saate alla laadida oma kasutajakontolt siseveebis peale raha laekumist ja toote saadavaks tegemist (tavaliselt 1-2 tööpäeva jooksul).
* E-raamat on saadaval pdf formaadis ning faili lugemiseks on vajalik pdf-faile toetav tarkvara.
* E-raamatud võivad sisaldada nn sotsiaalset DRM-i, ehk selle isiku nime, kellele on selle e-raamatu kasutusõigus antud.
* E-raamat sisaldab autoriõigusega kaitstud materjale, ning kogu e-raamatu sisu on autorikaitse objekt.
* E-raamatu tasuta või tasu eest edasiandmine (välja arvatud kasutaja leibkonnaliikmetele) on keelatud.
* E-raamatu kasutamisel nõustute ülaltoodud tingimustega.

**************************

Ilmutusraamat on kõigist Piibli raamatutest kõige huvitavam. Kuid siiski jääb selle sisu paljude kristlaste jaoks salapäraseks. On irooniline, et raamat pealkirjaga „Ilmutus“ (mis tähendab selgitust või avamist) on muutunud segaduse ja saladuse sümboliks. Paljud pole sellesse raamatusse süvenenud, sest selles kirjeldatakse kummalisi pilte ja hirmutavaid stseene.

Kuid Ilmutusraamat näitab selgelt, et see on kirjutatud selleks, et mõistmine kasvaks (Ilm 22:10). Raamatu alguses öeldakse: „Õnnis on see, kes loeb, ning need, kes kuulavad“ (Ilm 1:3), kirjeldades niimoodi raamatu avalikku lugemist. Suuri õnnistusi lubatakse kõigile, kes loevad selle lehekülgi, jälgivad raamatu sõnumeid ja hoiavad neid oma mõtetes ja südametes (Ilm 22:7). Selle olulise raamatu tähenduse avamiseks on meile abiks mõned prohvetlikukuulutuste tõlgendamise aluspõhimõtted, mida järgnevalt vaatame.

******************

pdf, A5, 104 lk

IVA 2019


5,00 €

Üldandmed

ISBN 9789949670055
Sellega seotud
Otsing

Kategooriad