Kaaned_Jeesus võidab_esikaas.jpg

Jeesus võidab!, Elizabeth Viera Talbot

Üks lugu räägib poisist, kes armastas ja imetles raamatusarja peategelast. Ta oli just ostnud viimase köite ja taipas, et see raamat oli väga erinev! Erinevalt eelmistest raamatutest sai tema kangelane seekord peksa ja näis kaotavat! Juba üsna raamatu alguses ei suutnud poiss enam vastu pidada ja pöördus hinge kinni hoides viimase peatüki juurde. Värisevate kätega avas ta viimase lehekülje ja luges raamatu viimase lõigu. Ja seal, loo viimastes lausetes, avastas ta, et hoolimata paljudest näilistest kaotustest oli tema kangelane siiski võitja ja kuri sai hävitatud. Nüüd, kui ta teadis lõppu, oli ta rahulik ja pöördus tagasi sinna, kus ta oli pooleli jäänud ja jätkas raamatu lugemist.

Jeesus on meile rääkinud loo lõpu: Ta on võitnud! Kui me silmitsi seisame haiguse, surma, kaotuse ja mitmesuguste raskustega, siis pidage meeles, et kurjus on alistatud vaenlane. Kui kõik on öeldud ja tehtud, siis JEESUS VÕIDAB!

Nende elumuutvate igapäevaste mõtiskluste abil saate taasavastada Jeesuse lugusid. Näha tema kaunist iseloomu. Kuulata tema lihtsates sõnumites esitatud sügavaid tõdesid. Näha tema õrna ja armastavat hoolitsust nende eest, kes on tema lähedal. Ükski tema elu detail pole liiga väike, et olla tähtsusetu.

 

Jeesus võidab! on Eesti adventkoguduste 2022. aasta peamine hommikvalveraamat.

384 lk, kõvaköide

Kirjastus IVA, 2021


7,00 €

Üldandmed

ISBN 9789949670598
Sellega seotud
Otsing

Kategooriad