Kaaned_Jeesus v6idab_esikaas_e-raamat.jpg

E-raamat: Jeesus võidab!, Elizabeth Talbot

See lugu oli poisist, kes armastas ja imetles ühe raamatusarja peategelast. Ta oli ostnud äsja viimase köite ning mõistis, et see raamat oli väga teistsugune! Erinevalt eelmistest raamatutest sai tema kangelane seekord peksa ja tundus, et ta kaotab. Poiss ei jõudnud raamatus väga kaugele, kui ta enam ei suutnud kannatada ning suundus hinge kinni hoides viimase peatüki juurde. Värisevate kätega keeras ta viimase lehekülje ja luges viimase lõigu. Ja seal, jutustuse viimastes lausetes, sai ta teada, et hoolimata paljudest näilistest lüüasaamistest oli tema kangelane siiski võitja ja pahalane hävitati. Nüüd, kui ta lõppu teadis, oli ta rahulik ning jätkas raamatu lugemist kohast, kust see oli pooleli jäänud. 
Jeesus rääkis meile loo lõpu ära. Ta on võitnud! Kui meid tabavad haigused, surm, kaotus ja erinevad probleemid, meenutagem, et kurjus on võidetud vaenlane. Vaata taas üle lood Jeesusest, imetle tema kaunist iseloomu, kuula Tema lihtsa sõnumi sügavaid tõdesid ja pane tähele Tema õrna armastavat hoolitsust kõigi vastu Tema ümber. Ükski Tema elu tahk ei ole nii tähtsusetu, et see ei avardaks arusaamist. See arusaamine annab su elule uue hoo!

Elizabeth Viera Talbot sündis Argentiinas kristlike misjonäride perekonnas. Ta esineb regulaarselt telekanalites, raadiojaamades ja sotsiaalmeedia kanalites üle kogu maailma. Ta on kirjutanud palju raamatuid ning on piibliinstituudi Jesus 101 kõneleja ja juhataja. Selle meediatööharu eesmärk on pakkuda Kristuse-­keskseid piibliõppematerjale veebilehel www.Jesus101.tv ja nutitelefoni rakenduses Jesus 101.
 

Jeesus võidab! on Eesti adventkoguduste peamine hommikvalveraamat aastaks 2022.

 

pdf formaadis raamat on A5 suuruses, 384 lk.

e-pub formaadis raamat on samuti saadaval.

 

———————–

E-raamatu ostmiseks on vajalik luua advent.ee kasutajakonto lehel sise.advent.ee. Toote saate alla laadida oma kasutajakontolt siseveebis peale raha laekumist ja toote saadavaks tegemist (tavaliselt 1-2 tööpäeva jooksul).

Tavaliselt on e-raamatud saadaval pdf formaadis, mõned raamatud täiendavalt ka e-pub formaadis.

E-raamatud võivad sisaldada nn sotsiaalset DRM-i, ehk selle isiku nime, kellele on selle e-raamatu kasutusõigus antud.

E-raamat sisaldab autoriõigusega kaitstud materjale, ning kogu e-raamatu sisu on autorikaitse objekt.

E-raamatu tasuta või tasu eest edasiandmine (välja arvatud kasutaja leibkonnaliikmetele) on keelatud.

E-raamatu kasutamisel nõustute ülaltoodud tingimustega.


10,00 €
Sellega seotud
Otsing

Kategooriad