Põgenemine Jumala juurde.jpg

Põgenemine Jumala juurde, Jim Hohnberger


Jim ja Sally Hohnberger olid noored ja haritud, nad olid eduka äri, kauni kodu ja kallite autode omanikud ning neil oli kirikus väga hea maine. Kuid edukuse pealispinna all täitis Jimi elu pidev hõivatus, kohustuste surve ja stress. Ta abielusuhe oli kaotanud värskuse, ta kristlik kogemus oli pinnapealne ning ta ei tundnud oma lapsi.

Veendunud, et ameerika unelma tagaajamine takistab neil tõelist kõndimist jumalaga, müüsid Hohnbergerid kõik maha ning asusid elama metsikusse paika Montanas, et avastada Eenoki kogemus. See, mille perekond leidis, muutis nenede elu igaveseks. Ja sinu elu võib olla järgmine!

See raamat on rohkem kui vaid huvitav jutustus. Palju enam. Pole liialdus öelda, et põhimõtted, mida "Põgenemine Jumala juurde" käsitleb, on revolutsioonilised. Hinge alistamise põhimõte inspireerib sind ja esitab väljakutse sinu tõelisele minale. Kui tunned aga nälga tõelise kristliku elu järele ning igatsed meeleheitlikult, et Jumal teeks su elus midagi uut, oled valmis lugema, mida sellel raamatul öelda on.

Kas ka sina peaksid kõik maha müüma ja kolima Montanasse, et leida, mida leidsid Hohnbergerid? Ei. Aga kui sa omandad siin esitatud kogemused, õpid kõndima koos Jumalaga ja arendama valmisolekut kuuletuda Tema häälele, ükskõik kus sa ka ei elaks. Jimi ja Sally kogemuste kaudu saad teada, et vähem tähendab rohkemat. Sa õpid, kuidas võtta aega Jumala ja oma perekonna jaoks ning kuidas elada iga päev, tund ja hetk Jumala auks.

ISBN: 978-9985-9665-3-2
Teine, parandatud trükk.
Ilmumisaasta: 2006
Lehekülgi: 184
Mõõtmed: 210x150mm
Kirjastus: IVA
 


3,00 €

Üldandmed

ISBN 9789985966532
Otsing

Kategooriad